Energi optimering

Energibesparelser – godt for miljøet og godt for dig

Begrundelserne for at lave energibesparelser kan være forskellige, men energibesparelser er og bliver en totalt ”win-win situation”. Udover at skrue ned for udledning af CO2, er der oftest også store økonomiske besparelser for jer at hente.

Få personlig rådgivning af os hos RSJ

Hvor meget der kan spares på netop dit hus eller din ejendom, og hvor stor en investering der kræves er meget individuelt. Står du/i og skal renovere, bygge til eller bygge nyt, kan du gennem rsj-elteknik få en seriøs og personlig rådgivning, samt få en gennemgang af din bygning og få udarbejdet en energirapport, der giver dig en prioriteret liste over, hvilke energibesparelser du kan opnå.

Benyt din eksisterende energimærkning

Har du i forvejen en gyldig energimærkning på dit hus eller din ejendom kan du tage udgangspunkt i den. Energimærkningsrapporten indeholder en beregning af bygningens nuværende energiforbrug og en række forslag til reducering af forbruget. De forslag som står i rapporten er opdelt i tiltag, som her og nu vil kunne spare på energien og dermed betale sig, samt i tiltag som kan overvejes ved f.eks. renovering.

Vi hos rsj-elteknik er dig gerne behjælpelige med en gennemgang af rapporten og kan herudfra give dig et fordelagtigt tilbud på de mest optimale energiforbedringer.

Termograferering

Vi også mulighed for at tilbyde dig en komplet termografering af din bolig eller ejendom. Termografering er et meget effektivt redskab til at afsløre varmetab, kuldebroer, fugt, utætheder m.m. Er du i tvivl om den energimæssige tilstand i din bolig, så lad os sørge for en gennemgang med et termograferingskamera. På den måde får du et præcist overblik uden at foretage indgreb i konstruktioner eller installationer.

Bemærk! Det bedste resultat for bygningstermografering forudsætter en temperaturforskel inde og ude på min. 15 grader. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt kun termografering i vinterhalvåret (oktober-marts)

Hvad koster det?

Prisen for en gennemgang af din bygning afhænger naturligvis af dine ønsker og bygningens størrelse, men du er altid velkommen til at kontakte os for indhentning af et uforpligtende tilbud eller for nærmere information om dine muligheder.

Husk at du kan få tilskud til dine energiforbedringer

Energiselskaberne opkræver årligt 850 millioner kroner hos forbrugerne, som skal bruges på at nedbringe antallet af brugte KWh. Energiselskaberne har alle pligt til at deltage i Danmarks nedbringelse af CO2-udslippet, og yder i den forbindelse tilskud til energiforbedringer i boligmassen. Vi kan være behjælpelig med at sikre dig de mest optimale tilskud til din energiforbedring.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe på tlf.: 2425 3028 døgnet rundt.

Du kan også skrive til os herunder, så vender vi hurtigt tilbage.