Specialløsninger

IHC løsninger

Drømmer du om at kunne styre alt din elektronik fra den samme controller? Så er du landet det rette sted. RSJ-Elteknik udfører hvert år et stort antal IHC installationer og programmeringsopgaver.

IHC sætter dig i førersædet

Vælger du at få installeret en IHC løsning i dit hjem, får du muligheden for at styre stort set alle dine elektroniske apparater og installationer ét sted. Nemlig i den intelligente IHC controller. Du får muligheden for at installere LKs IHC software på din smartphone eller din tablet og kan sågar programmere din styring selv fra din PC, hvis du har lidt teknisk snilde.

IHC løsninger

Kort sagt er hele systemets omdrejningspunkt IHC controlleren, som du bruger til at styre dine devices. Med controlleren kan du styre alt fra lyset i stuen og indkørslen, til ventilationsanlægget, dine alarmer, låse, persienner og meget andet. Du får med andre ord fuld kontrol over din bolig, så snart du tager din iphone op ad lommen.
Ring og hør mere om IHC og hvordan vi kan hjælpe dig på tlf: 24 25 30 28.

Det intelligente hjem

IHC er markedsledende når det handler om intelligente hjem hvor alt styres efter dit behag. Det du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få installeret IHC er, at det kræver gennemgribende installering af styremoduler, ledningsføring og de enheder som IHC består af.

IHC er fremtiden

Står du derimod overfor at skulle bygge nyt hus eller er klar til at gøre dine installationer i din eksisterende bolig tidssvarende én gang for alle, er IHC uden tvivl vejen frem. Når alle installationerne er på plads, har du til evig tid et hjem, som lystrer selv det mindste tryk på skærmen. Samtidig er det nemt at installere nye elementer når det grundlæggende setup er på plads, derfor er IHC en fremtidssikret løsning.

Vil du styre belysningen udenfor? kun tænde en enkelt lampe i gangen, så du kan finde på toilet i nattens mørke? vil du opsætte periodisk tænding i køkkenet og stuen som en del af din sikring mod ubudne gæster? Rulle for vinduerne uden at rejse dig fra sofaen? Eller vil du indstille badeværelses-ventilationen til at starte når luftfugtigheden er for høj? så har du muligheden lige ved hånden i din IHC controller.

Kontakt os gerne for mere information på tlf: 24 25 30 28.

Kerneboringer

Uanset om I skal have foretaget renoveringsarbejde, en tilbygning eller en ombygning, så kan der blive brug for at bore i meget seje materialer under arbejdets udførelse. Når der skal bores i seje materialer, er kerneboring til store huldiametre den rette løsning, og når der skal foretages kerneboring, er vi hos RSJ-Elteknik de helt rette til at varetage opgaven.

Vi har flere års erfaring med kerneboring, og vi har allerede investeret i de bedste maskiner på markedet. Med RSJ-Elteknik som samarbejdspartner, er I sikret et topprofessionelt resultat.

Hvad er kerneboring?

Kerneboring anvendes til store huldiametre, og der hvor maskinkraften er begrænset, fordi det ikke er så effektkrævende som fuldboring. Kerneboringsværktøjet bearbejder ikke hele diameteren, men derimod kun en ring i periferien.

I stedet for at fjerne alt materialet i form af spåner, efterlades der ved kerneboring en kerne i midten af hullet – derfor er kerneboring beregnet til applikationer med gennemgående huller.

Vi giver gerne råd og vejledning

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi kan løse din kerneboringsopgave – 24 25 30 28.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe på tlf.: 2425 3028 døgnet rundt.

Du kan også skrive til os herunder, så vender vi hurtigt tilbage.